Měl jsi možnost pouhým vyřčením „NE“ odvrátit dluhovou past a národní katastrofu. Neučinil jsi tak z podlých a mrzkých pohnutek, proto budiž proklet!

Andreji Babiši, držel ses u koryta od počáktu své kariéry, využíval a zneužíval  postavení, situace a lidí. Zmocnil ses majetku mnohdy velmi nečistým způsobem a likviduješ svoje obchodní konkurenty i partnery.  Využils a využíváš nástrojů  EU ke svému obohacení a zvýšení vlivu – a to na úkor naší země. Dokázal sis zabezpečit nadpoloviční podporu prodejných poslanců parlamentu na to, abys nám vnutil svoje biopaliva jako povinnou složku pohonných hmot. Bylo to naposledy, co jsi musel takto získávat hlasy. Hned poté sis založil legislativní pobočku svého imperia – poslance a k tomu i příslušnou realizační organizaci – ANO.
Jako politik jsi měl spoustu možností se obohatit a získat moc. Děláš to jen ku svému prospěchu a nehledíš ani v nejmenším na to, co po tobě zůstane. Tvoje zisky nejsou zároveň prospěchem země, která tě přijala, jejíž občané tě zvolili a někteří i důvěřovali.
Tvoje podlé dvojaké chování, kdy doma říkáš něco jiného než za hranicemi, je ostudné.
Neudělal jsi ani ta nejzákladnější potřebná opatření k ochraně naší země před imigrací, zvůlí orgánů EU, ztrátou posledních zbytků suverenity a rozvratem hospodářství, jako se o to aspoň snažili někteří naši sousedé.
Tvůj poslední čin představuje tu poslední kapku do poháru, který tímto přetekl. Způsobils potenciálně národní katastrofu tím, že jsi naši zemi zavázal platit cizí dluhy v předem neznámé výši, za podmínek, které nám EU nadiktuje a umožnil EU nás zadlužit a šikanovat na bázi euro-legality. Dostal jsi naši zemi do situace, která vede k zákonitému úpadku a náprava pokojnou cestou bude prakticky nemožná. Byl překročen Rubikon.

Budiž proto proklet!

Nepokoušej se jako potkan vyhýbat odpovědnosti předstíráním, že to nešlo nebo že jsi nevěděl, co činíš. I otrok umí říci NE a v parlamentu proběhl pokus o ono NE, který byl tvými kolaboranty zmařen. Věděl jsi, co děláš a udělal jsi to s plným vědomím následků. Holedbal ses, že sis zajistil ještě víc dotací. Ještě víc dotací z toho, co nás přinutí splácet, co nás ožebračí. Je to horší, než kdybys to ukradl ty sám. Ty pro flašku rumu, kterou si nechceš koupit, zničíš celý obchod a podpálíš čtvrť, jen abys ji dostal zadarmo.

Máš asi pocit, že když ti tvoje svinstva vycházejí, bude to tak napořád. Možná věříš v nějaký řád světa, který je ti nakloněn. Už není. Byl jsi proklet ne mnou, byl jsi proklet tímto řádem, existuje-li. Parazit, který hubí svého hostitele, bude sám zahuben. Proto jsi proklet. Překročil jsi hranici, kdy je parazit tolerovatelný. Vrátit se zpět do mezí přežití není nemožné z principu, je to nemožné jen pro tebe, znamenalo by to změnu, jaké nejen nejsi schopen, ale která je pro tebe z jiného, tobě nepochopitelného světa. Z bakterie moru se nestane symbiotická střevní bakterie a z Andreje Babiše se nikdy nestane nejen státník, ale ani papaláš který by dbal aspoň na to, aby jeho zisky nebyly na úkor země tak drastickým způsobem, aby mohl parazitovat na hostiteli, který prosperuje. Toto jsi nikdy nepochopil, a proto budiž proklet!

Ti, kterým se koříš a kterým svojí potkaní náturou sloužíš, tebou pohrdají.

Končíš… možná to ještě nevíš, ale takový je řád světa. Jsi proklet, Andreji Babiši.