Co dodat, eurobolševici vyhráli na celé čáře.. ale je tu pár detailů ke zhodnocení…

Koho myslím těmi eurobolševiky? Všechny pro-EU strany, ty, které nijak nebrání zavádění šíleností od euronesmyslů jako byly zákazy žárovek po eurokatastrofy jako jsou Green dealy nebo migrační pakty.
Konkrétně obě koalice, dále tam patří ČSSD, která ale vypadla.

SPOLU dokonce vyhráli, navzdory očekávání mnohých, i já jsem čekal, že Babišovo ANO vezme 30 procent. V tradičně marxistické Praze dokonce mělo SPOLU 40 procent a Pirstan 20 …. holt tradice ještě od Protektorátu a Února.

Tady asi není moc co komentovat, snad jen, že jsem opravdu nečekal, jak Pražany osloví Petr Fiala ve svém velmi stylizovaném projevu, ve kterém zasloužil pochvalu kameraman, kterému se podařilo odfiltrovat ze záběru ty provázky, kterými vodiči pohybovali toporným Fialou.

Další zajímavost je ta, že i přes skoro 16 procent Pirstanu, Piráti samotní vlastně těžce ostrouhali. Voliči kroužkovali jak diví, a asi i trochu koordinovaně, takže STAN zkanibalizoval Piráty, kteří měli jinak 2/3 kandidátky a většinu platili… takže z tohoto hlediska je vítězem voleb rozhodně STAN.

Okamura má svých 10, jemu to na bysnys stačí. Jako koaliční partner je ale nepoužielný a je za to asi hodně rád. Já myslím, že v počátku, kdy dávaly výsledky ANO+SPD přes 50 procent, na něj šly mrákoty. Takhle je to zase v pohodě, může mlít to svoje, aspoň dokud to neoznačí eurobolševici za hate speech.. a na pět let má živobytí.

Komunistů je škoda. Byla to taková tradiční konservativní strana, dokonce z pohledu ODS a jim podobných se jevila až krajně pravicově. Ztráta státotvorné a konservativní strany z parlamentu je prostě na újmu ČR, i když jsou to komunisté.

Z ostatních… slepenec TSS skončil pod 3 procentní hranicí. Kombinace neujasněnosti postojů a primitivní kovidového dryjáčnictví holt nepůsobila moc věrohodně. Někdo nevěřil v pevnost slepence, jinému tam vadila nějaká složka. Myslím, že kdyby bývala Trikolora šla do voleb sólo a pod Klausem, že by to dopadlo nad 5. Ale nevěděli, co chtějí, tak mají, co si zasloužili.

A zbývá ANO. Vlastně ne.. ANO nic není. Je jen Babiš.
Tak co Babiš .. kromě toho, že není první, nemá ani s kým sestavit 101, i kdyby náhodou tu šanci dostal. Musel by s ním jít někdo z eurobolševiků. To podle mě dnes žádný poslanec neudělá, ti jedou na vlně vítězství, takového by nejen vyloučili, ale i prokleli do 3. kolene. A navíc, nedovedu si představit, že by některý z kandidátů měl takové tendence nebo takovou fiananční nouzi. A nestačil by jeden, dva … takže Babiš jde od kormidla.
Důvod? … Už jsme ho tady uváděli .. to vyznění článku je asi trochu esoterické, tak mi dovolte jej vysvětlit i pro racionálnější čtenáře. Napřed si ho ale přečtěte, opakovat ta fakta nebudu.
Ve zkratce řečeno, Babiš se dostal do konfliktu s EU způsobem, kdy by při obraně vlastní kůže jako vedlejší efekt bránil i ČR, ale nedokázal to srozumitelně vykomunikovat.

O co jde? Jeho pozice závisela plně na ochotě lidí za něj hlasovat. Lidí, kteří vědí, že je to gauner. Lidí, kteří se obávají víc než Babiše jen hrůz a totality jdoucí z EU. Lidí, kteří zároveň vidí jeho dvojakost, faleš, kdy Orbánovi chválí plot, ale jeho europoslanci vyžadují trest pro Maďarsko a jeho kolaborantka Jourová na tom pracuje systematicky. Tihle voliči rozhodně v ČR nejsou v drtivé většině a bylo pro něj velmi klíčové jim dál VČAS signál, že nikoliv chce, nýbrž MUSÍ začít chránit ČR, protože to je jediná možnost, jak zachovat svoji kůži. Neudělal to. Je to potkan. Vždycky byl a zůstal jím. ANO je plné podobných potkanů, kteří už teď hledají cestu k záchraně a prokoušou se třeba přes Babišovo tělo. Skoncují s ním rychle a nemilosrdně, bude samozřejmě záviset na tom, jaké nabídky dostanou od nepřátel Babiše. Když ti budou chytří, vlastní Babišovi spolupotkani ho roztrhají bez zaváhání.

Babiš měl samozřejmě pravdu, když strašil imigranty, green dealem a mnoha perverznostmi, které nám eurobolševické strany zavedou, až vyhrají. On říkal, že to nedopustí. Ale kdo by mu věřil? Kdo by věřil potkanovi, který nás vždycky prodal, kdykoliv mohl? Jen ten, kdo by viděl, že už nemá jinou možnost, že se rozhodl a zvolil cestu, že necouvne ne proto, že by chtěl držet slovo, ale proto, že prošel sklopku pasti. Už nemůže zpět. Bude se jako potkan bránit a tihle potkani umí kousat. Volič, který by toto viděl a měl jako prioritu ochranu ČR před tvrdými formami eurobolešvismu, by jej znovu volil, se skřípěním zubů, s vědomím, že volí sice zlo, ale o řád menší než to, které by přišlo.

Nevolil … proč? Protože část si neuvědomila akutnost a rozsah zla a zkázy, které se valí z EU a Německa a druhá část neuvěřila, že by je opět nepodfoukl a nedostali k eurozkáze ještě další kolo zaklekávání od Babišových potkanů. To, co papaláši žvaní před volbami, už se nebere moc vážně, je to taková hyperbolická koleda, melou, melou a pak se nějak domluví.

Měl Babiš šanci? Měl .. kdyby totiž býval v roce 2020 tvrdě odmítl to zmiňované brutální zadlužení ve prospěch EU a velmi detailně vyjmenoval důvody a důsledky, dostal by se rázem na stranu pro-českou. V parlamentu byla tato deklarace projednávána a on ji smetl. Dále se mohl ostře vymezit proti Green Dealu. Neudělal to, jen 3 týdny před volbami blbě žvanil. Hic Rhodus, hic salta …

To je ten důvod, který je v odkazovaném článku expresivně pojmenován jako prokletí. Babiš se buď přepočítal, nebo podcenil moc EU a jejich kolaborantů. Přecenil váhu svých keců, kterým nikdo nemůže věřit, přecenil sílu slibu stokoruny navíc pro všechny, podcenil situaci, ve které mohl učinit krok, který by jej možná i rehabilitoval před mnohými voliči. Odpuštění by asi nenásledovalo, ale sešikování za silným kusem, který se rozhodl se vzepřít, to by asi nastalo. Musel by strávit rok bojů s eurobolševiky, tvrdých bojů, ve kterých by dost ztratil, ale které by z něj učinily v očích euroskeptického voliče lídra. Nemusel by se schovávat za Orbána. Jeho potenciální volič by nemusel sledovat Orbána, jak se s potkanem prochází po Ústí nebo kolem plotu. Tam vynikl ten rozdíl. Ty si Orbáne myslíš, že ten potkan tě nezdradí, když mu hodí z Brusele kus plesnivého sýra? Stáli by tam jako rovnocenní, oba pod útokem EU, oba ale hájící něco cenného. Takhle tam stál Orbán s potkanem.

Babiš si to zavinil sám. Svojí potkaní povahou, tím, že se snažil ještě rok přikrádat, lhát a podvádět obě strany. Musel vědět, že okamžik zlomu se blíží … já jsem ho varoval.

Aha.. začali jsme o volbách .. co bude? Co by bylo, bude Fialova drahota, pirátský neomarxismus podobný berlínskému vyvlastňování a zákazu aut. Eurobolševický teror a celkový úpadek a zmar podle notiček šílenců v EK. Bude to sešup do eurožumpy bez brždění, možná i s akcelerací. Eurobolševické strany se budou samozřejmě předhánět v projevech loyality k EU a Německu, místo loudání se na konci jdoucích do pekla, budeme v hlavním proudu, nebo rovnou v čele… bude to jízda

Možná tomu dá nadcházející režim i nějaký speciální název – třeba Vítězný Říjen.